virágpor

Tisztában van a méhészeti termékek jótékony hatásával, de a mézen felül kipróbálna valami újat is? A virágpor édeskés ízű szuperélelmiszer, ami a szervezetnek alapvető fehérjéket és aminosavakat tartalmaz.

Antibakteriális összetevői felveszik a harcot a kórokozókkal, vírusokkal szemben. Energetizáló hatása van, növeli az ellenállóképességet. A virágpor rendkívül sokféle módon támogatja a szervezetünket. Napi 1-2 evőkanál erősíti az immunrendszert, a szívizmot és serkenti az anyagcserét. Jótékonyan hat az érelmeszesedésre, keringési zavarokra, vérszegénységre. Nemcsak testi, de lelki panaszok esetén is érdemes fogyasztani. Pszichikai depressziók kezelésére szintén használják. A virágpor édes ízű, jellegzetes illatú. Színe az aranysárgától a feketéig változhat, attól függ, milyen növényről származik.

Lehetőleg étkezés előtt fogyasszuk. Keverhetjük vízbe, mézbe vagy joghurtba is. Gyermekek is fogyaszthatják, mert könnyen emészthető. Válasszon Ön is természetes immunerősítőt a téli hónapokra! Fogyasszon méhészeti termékeket!