cluse órák

A Cluse órák és a megfizethető minimalizmus

Az értékelési kritériumoktól függően, a legtöbb ember Svájcot tekinti vezetőnek az időmérők gyártásában. Ezután a német és a japán márkák következnek, majd Nagy-Britannia és Olaszország képviselői zárják a dobogót. A Cluse órák hazája, Hollandia még nem szerepel ebben a listában.

Ez azonban egyáltalán nem azt jelenti, hogy a holland márkák között nem találunk megbízható kronométereket. Emlékezzünk csak az olyan nevekre, mint a Van Ree és a Grönefeld. Mindezek ellenére, a megfizethető árú Cluse órák eddig inkább az árnyékban maradtak. A Cluse viszonylag fiatal holland márka, ami elsősorban a minimalizmusáról híres. Első pillantásra az időmérőik elegánsnak és visszafogottnak tűnnek, a vállalat pedig nagy figyelmet szentel az árképzésüknek. Ezek elsősorban kiegészítők.

A céljuk, hogy megfizethető kellékként szolgáljanak minden öltözethez anélkül, hogy a tulajdonosuk kitűnne a tömegből a túlzottan díszes mivoltuk miatt. A Cluse órák valóban pénztárcabarát lehetőségek, mivel a költségük átlagban 90 euró.