A fölösleges zsír leadása orvosi úton már zsírleszívás nélküli is megoldható

A fölösleges zsír leadása orvosi úton már zsírleszívás nélküli is megoldható

Aqualyx kezelés
Aqualyx kezelés

A helyi zsírlerakódás eltűntetésére eddig csak a műtét, vagyis a zsírleszívás volt a megoldást, amit nem szívesen vesz igénybe senki, hiszen nagy fájdalommal és hosszú gyógyulási idővel jár. Szerencsére mára már kifejlesztettek egy olyan módszert, ami műtét nélkül is képes eltűntetni a zsírpárnákat.

Ez az úgynevezett Aqualyx zsíroldás, ami hatékonyan alkalmazható toka, felkarok, háti redők, csípő, derék, fenék, comb, lovaglónadrág és térd helyi zsírpárnáinak megszűntetésére.

Az Aqualyx kezelés során injekcióval jutatnak be egyenesen a zsírszövetbe zsírbontó enzimeket, amelyek a zsírsejtek falát megbontva elérik, hogy a zsírsavak kiürüljenek a szervezetből. Ez az úgy nevezett Aqualyx érzéstelenítő kíséretében jut be a szövetekbe, így a körülbelül félórás eljárás fájdalomtól mentes.

Fontos kiemelni, hogy egyszeri alkalom nem elég a látványos eredmény eléréséhez, ezért kúraszerűen szokták alkalmazni, aminek során 21-24 naponta lehet megismételni a kezelést. Jöjjön el a G1 derma esztétikai rendelőbe konzultációra, hogy megtudja Ön alkalmas-e az eljárás elvégzésére!