A külföldre történő költöztetés bonyodalmai

A külföldre történő költöztetés bonyodalmai

Költöztetés külföldre
Költöztetés külföldre

Amennyiben külföldön találta meg az álomotthont, a költöztetés folyamata kissé komplikálódik, ugyanis nem néhány tíz vagy száz méterre kell elszállítani a holmiinkat, hanem akár több ezer kilométerre is, ami sokkal több előkészületet igényel.

Amennyiben ilyen helyzet állna fenn, kérjen árajánlatot a koltoztetes-szallitas.com weboldalon nemzetközi szállításra, hogy legyen fogalma mibe kerülne az értékeinek biztonságos fuvaroztatása!

Ha ezen összeg ismeretében utánaszámol a saját kezűleg intézett költöztetésnek, akkor beláthatja, hogy a különbség elenyésző, sőt, ha nem megfelelő helyről kér segítséget, még sokkal több kárral is számolhat. Nem beszélve arról, ha esetleg eltörik valami vagy lerobban az autó, netán megsérül egy segítségül hívott személy.

Ne kockáztasson, inkább kérjen árajánlatot egy profi vállalkozástól, ami a csomagolástól kezdve, a szállításon, rakodáson át, a határon való átkeléshez szükséges papírok intézéséig mindent átvállal Öntől, így nem marad más feladata, mint új otthonában várni az értéktárgyait!