Minőségi Hajdu bojler forgalmazása

Minőségi Hajdu bojler forgalmazása

Legyen a fürdőben Hajdu bojler
Legyen a fürdőben Hajdu bojler

A mai modern világban a meleg víz elengedhetetlen szükségletnek számít, ezért a különféle vízmelegítő berendezések igen fontos részét képezik az általános fürdőszobai felszereltségnek. Amennyiben a bojler annyira meghibásodik, és javításra, esetleg cserére szorul, akkor mindenképpen szakember kihívása az ajánlott teendő. Cégünk csakis Hajdu bojler cserével és javítással foglalkozik, és a márkanév már eleve szavatolja a készülék hosszú élettartamát, ráadásul ehhez még a sokéves tapasztalatunk is hozzáadódik.

A gyártói garancián kívül, amikor valamilyen javítást vagy karbantartást kell elvégeznünk egy Hajdu bojleren, még a vállalatunk is külön jótállást vállal, hiszen kizárólag első osztályú alkatrészeket alkalmazunk. Az áru forgalmazása mellett tehát természetesen a kiszállítást és a teljes körű beüzemelést is vállaljuk. Ügyfelünknek szinte csak a meleg víz igényét kell behatárolnia, a többit nyugodt szívvel mestereinkre bízhatja. A Hajdu bojler kitűnő választás, bármilyen háztartásról van szó. A vízmelegítő készülék igényli az időnkénti karbantartást.

A villanybojler szerviz egyik fő szolgáltatásaink közé tartozik. A szervizelést mindig ajánlott szakértő kezekre bízni, mert a hozzá nem értők több kárt okozhatnak, mint hasznot. A Hajdu villanybojler szerviz leginkább akkor esedékes, amikor a vízkő már annyira beteríti a fűtőszálat, hogy az kihat az áramfogyasztásra is. A vízkőtelenítés alkalmával az is lehetséges, hogy egyetlen egy alkatrészt sem kell cserélni, ám amennyiben súlyosabb helyzet mutatkozik, úgy akár a fűtőszál vagy a magnézium védőanód, illetve a hozzájuk tartozó tömítések is hasonló sorsra jutnak.

Az is előfordulhat, hogy a víztartály annyira elkorrodálódott, hogy kilyukad, ekkor legcélszerűbb az egész berendezés cseréje, vagyis egy új villanybojler vásárlása. Szolgáltatásaink a hét minden napján igénybe vehetőek, ezért ha sürgősen szorul valaki villanybojler szervizre, akkor készséggel állunk rendelkezésére, és igyekszünk mihamarabb elhárítani a hirtelen keletkezett bajt is.