A Szürke ötven árnyalata megosztja a nézőket

A Szürke ötven árnyalata megosztja a nézőket

Szürke ötven árnyalata
Szürke ötven árnyalata

Néhány mozifilm nagyon megosztja a nézőközönséget és a szakértőket egyaránt. Az ilyen filmek közé tartozik a Szürke ötven árnyalata is. Megjelenése után kapott hideget is, meleget is a sajtótól és a közvéleménytől egyaránt.

Azonban azt el kell ismerni, hogy az utóbbi időben ennyit még filmről nem beszéltek. A Szürke ötven árnyalata, az ugyanezt a címet viselő bestseller alapján készült. A könyv igazi világsiker. Már több mint ötven nyelvre fordították le és több mint 100 millió példányt adtak el belőle.

Ezzel bekerült minden idők legnépszerűbb regényei közé. A történet főhőse Anna, aki főiskolai tanulmányait végzi. Gyakorlatként az a feladatot kapja, hogy interjút készítsen a fiatal milliárdossal, Christian Grey-jel, aki elég titokzatos életet él.

Azonban, amint ez várható egy romantikus filmtől, a két fiatal egymásba szeret. A kettőjük közötti románc egyre hevesebb és váratlan fordulatokban gazdag lesz. Christian ugyanis nem véletlenül olyan titokzatos, mivel sötét titkokat rejteget. A Szürke ötven árnyalata egy romantikus szerelmi történet, ami a vágyaink megismeréséről és a korlátaink felfedezéséről szól.