Angol szintfelmérő a BeHappy nyelviskolában

Angol szintfelmérő a BeHappy nyelviskolában

Angol szintfelmérő vizsga
Angol szintfelmérő vizsga

Beiratkozna egy angol nyelvtanfolyamra, de nem tudja, hogy milyen szinten is áll? Akkor az angol szintfelmérő a segítségére lehet. Nagyon sok nyelviskola működik Magyarországon, ezért érdemes jól körülnézni az iskolák között.

A BeHappy angol és német nyelviskola Budapesten működik. Nagyon különleges, ugyanis itt minden tanuló rugalmas időbeosztásban, személyre szabottan tanul. Ezért itt nem kell senkihez alkalmazkodni, mindenki halad a saját tempójában.

Az angol és a német tanulást bármelyik nap, bármelyik órában el lehet kezdeni. Ön szabadon kiválaszthatja, hogy mikor akar menni. Havi bérleti rendszer van az iskolában. A behappynyelviskola.hu weboldalon van online angol szintfelmérő, amit ingyenes kitölthet.

Megtudhatja, hogy jelenleg milyen szinten áll az angol vagy német nyelvből. Az oktatást szervezők pedig segítenek abban, hogy megtalálhassa az Önnek való tanfolyamot. Használja ki és töltse ki az angol szintfelmérőt, majd kezdje el az angol tanulás folyamatát rugalmas időbeosztással, kedves tanárok segítsége által!