Az ételintolerancia kezelése eredményes módszerekkel

Ételintolerancia kezelése

Napjainkban rengetegen küzdenek bélproblémákkal. Legyen az székrekedés, görcsölés vagy puffadás, az ember mindennapjait elég hamar el tudja rontani. Általában ezt ételallergia vagy intolerancia okozza, amire szerencsére van megoldás. Az ételintolerancia kezelése orvosságoktól mentesen történik, amennyiben a biorezonanciát válassza megoldásképpen. Manapság ez a szakterület elég fejlett és a biorezonanciás készülék nemcsak az ételintoleranciát képes kimutatni, hanem kezelésre is kiválóan alkalmas.

Az ételintolerancia kezelése ezzel a gépezettel teljesen fájdalommentes. Nincs sem tűszúrás, sem egyéb gyógyszeres eljárás, csupán néhány pántot helyeznek el a bokára, a csuklóra és a fejre. Ekkor a szerkezet megméri a test energiaszintjét és a rezgéseket, majd megállapítja, hogy melyek azok az ételek, amelyekre az alany allergiás. Ez könnyen megállapítható, ugyanis az egészséges sejteknek teljesen más a rezgése, mint a betegeknek.

Az ételintolerancia kezelése abban rejlik, hogy az eszköz által kimutatott ételeket az adott személy elkerüli. Lényegében az étkezési szokásain szükséges változtatni, azonban először meg kell állapítani a probléma forrását a biorezonanciás készülékkel. Ezt követően, már egy hónap után eredményt érhet el, amennyiben betartja a megfelelő diétát. Tény, hogy ez a szerkezet sok mindenre képes, hiszen az inzulinrezisztencián is segít. Bár az orvostudomány úgy tartja, hogy ezt az állapotot nem lehet gyógyítani, csakis tünetmentessé tenni, a tapasztalatok mást mondanak. Az inzulinrezisztencia kezelése gyógyszer nélkül szintén megoldható a biorezonanciás készülékkel.

Egyszerűen megállapítják, hogy melyek azok a tényezők, amelyek a panaszokat okozzák. Ezáltal azokat képes lesz elkerülni és így sokkal egészségesebb életet élhet. Megeshet, hogy más ételekkel szemben is intoleráns, ezért azokat is érdemes kiszűrni. A sikeres inzulinrezisztencia kezelése gyógyszer nélkül létezik, titka a megfelelő diéta és a méregtelenítés. Azonbanezeknek mindig személyre szabottnak kell lenniük.