iskolatáskák

Az iskolatáskák kiválasztása nem ördöngösség

A diákok élete egyáltalán nem könnyű, hiszen a szocializálódás lelki terhén kívül, természetesen a tanulás nehézségeivel is meg kell birkózniuk. Ennek tetejében az iskolatáskák cipelése miatt, még a fizikai megterhelésnek is alá vannak téve, amint azt Demjén Rózsi örökzöld dalában is hallhatjuk.

Ha a vásárlás előtt állunk, válasszunk körültekintően, mivel a gyengébb kivitelezésű darabok hosszútávon károsak lehetnek a gyermekeink testi épségére. A kimerevített hátlap nagyon hasznos lehet ebből a szempontból, akárcsak a szivacsos vállpánt. Ezekkel a funkciókkal garantáltan kényelmesebb lesz a cipekedés. Ne feledjük, a gyermekeinknek olykor 10 kilónyi súllyal is meg kell birkózniuk!

Az edzett anyukák tapasztalatai szerint, a praktikus iskolatáskáknak legalább 5 rekeszből kell állniuk, hiszen külön hely kell a tankönyveknek, az uzsonnának, a tornacuccnak és az egyéb dolgoknak is. Szerencsére az iskolatáskák ezrei állnak a rendelkezésünkre, így biztosak lehetünk abban, hogy minden feltételnek megfelel majd a kiválasztott darab.