Unicum ár

Az Unicum ár valódi értéket takar

A több mint 40 gyógy- és fűszernövényből készülő Unicum méltón bővíti a világszerte ismert hungarikumok sorát. Az erőteljesen keserű, száraz italt nemzetiségtől és származási helytől függetlenül sokan imádják, ami természetesen az Unicum ár változatosságát is magával hozza.

Hiszen nem mindegy, hogy hol, melyik országban, esetleg kontinensen szeretnénk beszerezni ezt a nagyszerű itókát, ami remek aperetif lévén, igencsak meghozza az étvágyat. Továbbá az is hozzájárul ahhoz, hogy nem egységes az Unicum ár, hogy nem csupán egyetlen terméket gyárt a Zwack Unicum Nyrt., hanem többféle erősségű, ízesítésű és kiszerelésű likőrt, pálinkát is és vodkát is.

Tehát az Unicum ár függ attól, hogy éppen a cég melyik produktumát szeretnénk megkóstolni, illetve azon is múlik, hogy milyen kiszerelést választunk. Ha kiváló ár-érték arány mellett szeretnénk vásárolni, akkor érdemes az idrinks.hu ital nagykereskedésben szétnézni, mert itt remek feltételek mellett kínálják a különféle hazai és külföldi nedűket.