baba bicikli

Baba bicikli a mindennapi kalandokhoz

A kis jövevény megszületése után, a közös séták a parkban, kisebb kirándulások, túrázások a mindennapi élet részévé fognak válni. Átszerveződnek a családban a prioritások és ahogy nő a gyerkőc, úgy változik lassacskán a környezetében lévő dolgokhoz való viszonyulása és egy nap majd eljön az idő, amikor a baba bicikli a szerves részét fogja képezni a hétköznapi életnek.

Ideális választásnak bizonyul akkor is, ha a sétatéren való játszáshoz használja, de egy kinti sétához a városban is nagy örömet tud okozni, akárcsak a ház körül száguldozni.

A baba bicikli megvásárlásakor érdemes beszerezni megfelelő védőfelszerelést, hiszen a kicsik ebben a korban még igen sérülékenyek, eshetnek, horzsolásokat szerezhetnek.

Mindenképp fontos, hogy tekerés közben viseljen sisakot, valamint térd- és könyökvédőt. Ha biztonságban érzi magát, akkor bátrabban, határozottabban fog majd közlekedni a bicajával is. A baba bicikli sok vidám kaland forrásává válhat, megvenni pedig sok sport és kerékpár üzletből meglehet, de akár online is megrendelhető.