C programozás

C programozás alapok kezdőknek

Léteznek beszélt és nem beszélt nyelvek a világon, bár utóbbit kevesebben használják. A C programozás arról szól, hogy egy létező programozási nyelvvel különböző utasításokat adunk le az internet és a számítógépek világában.

Vannak holt programnyelvek is, viszont azokkal nem érdemes bajlódni. Szerencsére a legtöbben már a középiskolásban is megtanulják az alapokat, de ha az a tervünk, hogy egyetemre menjünk, akkor érdemes egy kis plusz információt is elsajátítani, így nem fogunk kibukni már az első pár hónapban.

Persze akkor is nekiállhatunk tanulni, ha már befejeztük a sulit és saját magunk miatt szeretnénk ezzel foglalkozni, mivel újabb ajtókat nyit meg előttünk.

Ezután könnyedén megbirkózunk az operációs rendszerek és fordítóprogramok fejlesztésével, de az adatbázis kezelőkkel is. A C programozásnak hála, a mikroprocesszorokkal is könnyedén tudunk dolgozni és a kisujjunkban lesz a digitális képfeldolgozás. Az új terület rengeteg új lehetőséget rejt és széles körben tudjuk majd alkalmazni.