collagen

Collagen – az elemi összetevő

A szépség- és egészségiparban bizonyos komponensek folyamatosan a figyelem középpontjában szerepelnek. Ilyen összetevő a collagen, ami napjainkban is a reneszánszát éli, ami nem is csoda, hiszen erősen jótékony hatással bír az ember ízületeire, körmeire vagy éppen a hajára nézve.

A Nutriversum termékei között mindenki megtalálja azt a verziót, ami a legkényelmesebb adagolást biztosítja számára. A folyékony és az italporos változat mellett, a kapszula garantálja az optimális collagen felszívódást. Ez a remek anyag tulajdonképpen egy fehérje, amit a sejtek ragasztójaként is szokás emlegetni, hiszen segít összetartani a szöveteket a szervezetünkön belül.

A táplálkozás nagymértékben befolyásolja ennek a varázslatos hatóanyagnak a mennyiségét, viszont a mai kor étkezési szokásai nem igazán kedveznek a termelődésének. Mindenképpen megbízható, ellenőrzött minőségű collagen készítményt vásároljunk! A Nutriversum kifejezetten gazdag termékkínálata a lehető legmagasabb színvonalat képviseli, amit a vásárlók 99%-os elégedettsége is bizonyít.