Döntsön a Profi Net üzleti internet csomag mellett!

Döntsön a Profi Net üzleti internet csomag mellett!

Üzleti internet csomag
Üzleti internet csomag

Az internet felhasználás döbbenetes módon megváltoztatta az életünket és számos lehetőséget kínál a számunkra. Az Invitel magyar telekommunikációs szolgáltatás olyan üzleti internet csomag megvásárlását kínálja fel minden kisvállalkozás számára, ami minőségi, gyors és megbízható, mindezen faktorok pedig elengedhetetlenek egy jól működő cég érdekében.

A Profi Net üzleti internet csomag kedvezményes áron hozzáférhető szélessávú internetkapcsolatot biztosít, az ezt igénylő vállalkozások számára. Mindezek mellett pedig, előre tervezhető költséget, fix havi díjat és egyéb kiegészítő szolgáltatásokat is felkínál.

Az üzleti internet csomag által, az Ön cége is megtapasztalhatja az internet kínálta lehetőségek végtelen tárházát, ami felülmúlta az előtte megjelent sikerét. A kiegészítő szolgáltatások között megtalálhatja a 6 GB e-mail tárfelületet, a WiFi modemet, 1 GB statikus webtárhelyet, valamint az 1 darab belföldi domain regisztrációt és a karbantartást a szolgáltatás felhasználásának folyamán.