A szájápoló, a kézkrém és az arckrém használata télen

A szájápoló, a kézkrém és az arckrém használata télen

Kézrém helyes használata
Kézrém helyes használata

A téli időszakban a szervezetnek vitaminkészlete kifogyóban van, ami leghamarabb a bőrön vehető észre. A hideg, szeles időnek főként a kezek és az arc van kitéve. Szájápoló, kézkrém és arckrém használatával megóvhatja a hideggel érintkező testrészeket a zord időjárástól.

Ezeknek a kozmetikumoknak legfontosabb szerepe a védelem és a hidratálás. Kirepedezett, érzékeny, száraz bőrét táplálja mindig a különféle vitaminokban gazdag növényi alapanyagú krémekkel! Ha nincs bizalma az üzletekben vásárolható kozmetikai szerekben, saját készítésű hidratáló krémeket is alkalmazhat.

Például a kiszáradt kezeket ápolhatja kakaóvajjal, mandulaolajjal és méhviasszal összekevert körömvirágkrémmel, ami mélyen hidratál és regeneráló hatása van. A hideggel érintkező területeket, egy téli nap folyamán ajánlott többször bekrémezni. Ilyenkor egy nő táskájának nélkülözhetetlen kellékek a kézkrém, szájápoló balzsam és hidratáló arckrém. Bőre védelmének és egészsége érdekében, ne felejtsen el többszörösen hidratálni a hűvös időszakban!