Újra feltalált szekrényzár

Újra feltalált szekrényzár

Praktikus és biztonságos szekrényzár
Praktikus és biztonságos szekrényzár

Húsz-harminc évvel ezelőtt, csak néhány típusú bútordarab közül választhattak a családok, de mégis örömmel vásárolták meg azokat.

Ezeken a szekrénysorokon és bútorokon szinte mindig volt szekrényzár, amit egyfajta kulcs nyitott. Igaz, hogy ugyanaz a kulcs nyitotta ki a legtöbb ajtót, mégis megakadályozta ez a család frissen született tagjait abban, hogy benyúljanak az alsó fiókokba.

Manapság nem olyan nagy divat a szekrények összes ajtaját zárral felszerelni, így a kisgyermekek megakadályozása az ajtók nyitogatásában gondot okoz a mai szülőknek.Ebből az igényből kiindulva, a bababiztonsági eszközöket árusító szaküzletekben megvásárolható olyan univerzális szekrényzár, ami ezt a problémát megoldja.

Az ilyen egyszerűen felszerelhető szekrényzár megakadályozza a kicsit abban, hogy engedély nélkül nyitogassa azt és olyan dolgok kerüljenek a kezébe, amelyek veszélyesek rá vagy éppen nem neki valóak még. A több ponton záródó szekrényzár megoldja azt a problémát is, hogyha az okos kisgyermek megtanulja kinyitni azt.