Ariel baba

Egyszerű az Ariel baba megrendelése

A Disney hercegnők mindig is elvarázsolták az apró lánykákat, csodálatos formájukkal, ruházatukkal, hajkoronájukkal. Nem csoda hát, hogy az Ariel baba a kislányok egyik nagy kívánsága, hiszen amellett, hogy rendkívül szép, még remek dolgokat is csinál.

Például az a típus, amit a jatekotthon.hu webáruházból vásárolhatunk meg, hatalmas örvényt képes a vízbe varázsolni az uszonyával, ha a kicsi megtekeri a tengeri csillagot a baba hátán. Boldogan mókázik a tengeri pajtásaival a nagy vízben, így meglepetés és kacagás van, amikor felkavarja a tengert. Ön kedvező áron szerezheti be kicsinyének a webáruházból, hiszen 36%-al olcsóbban kaphatja meg, mint amennyi az eredeti ára volt.

A sellőlánnyal nagyon jól el fog játszani a gyermek, a vidám gyerekkacagás biztosan nem hiányzik majd a lakásból. Adja meg kislányának ezt az örömöt, megvásárolva neki a webshop kínálatából az Ariel babát! Az úszó-forgó Ariel baba remek választás. A megrendelése nagyon egyszerűen és gyorsan zajlik, mint ahogyan a házhozszállítás is.