vicces újévi köszöntők

Ma már a vicces újévi köszöntők a nyerők

A világ, az életünk folyamatos változásokon megy át, ezt tapasztalhatjuk szinte naponta. Óriási különbségek vannak abban, hogy miként nőttek fel például a ’80-as évek szülöttei és a 2000 után megszületett gyermekek, pedig az időt tekintve nem olyan sok választja el őket. Mégis más a korszellem, más dolgok foglalták illetve foglalják le őket. Annak idején például a technika világának még nem volt akkora szerepe, ma viszont a mindennapi élet komoly részévé vált a mobil, az internet, a számítógép.

Nyerő vicces újévi köszöntők

Már egyáltalán nem divat a kézzel írt levél, a képeslap, szinte mindenki online kommunikál szeretteivel. Így van ez az ünnepek kapcsán is. Régen karácsony, újév közeledtével az emberek összeírták, hogy kinek szeretnének képeslapot küldeni, megvásárolták ezeket, megírták a jókívánságaikat, és feltették a postára még időben, hogy az ünnepre érkezzen meg a címzettnek. Napjainkban azonban a postásoknak ilyen szempontból már sokkal kevesebb dolguk van, inkább sms-ben, e-mailben, Facebookon, Instagramon érkeznek az üzenetek. Persze megvan ennek a pozitívuma, hiszen jóval egyszerűbb, gyorsabb, kényelmesebb megoldás, viszont azt is be kell ismerni, hogy nem annyira személyes, mint a képeslap. Maguk a jókívánságuk szövegei is olykor változásokon mennek át, a tartalom és a megfogalmazás módja nem mindig egyforma. Mostanában nagyon népszerűek a vicces újévi köszöntők. Ezeknek nem csak az a céljuk, hogy kifejezzék a címzettnek a küldő jókívánságait, hanem az is, hogy mosolyt csaljanak az arcára.

Persze ezek között is van többféle, vannak egészen visszafogottak, olyanok, amilyeneket például egy főnöknek vagy akár egy idősebb rokonnak is el lehet küldeni, illetve olyanok is, amelyeket már inkább csak közeli barátoknak lehet címezni. Éppen ezért érdemes már időben bepötyögni ezeket, mielőtt még javában beindul a szilveszteri buli, nehogy véletlenül ne a megfelelő címzettnek legyenek elküldve a vicces újévi köszöntők, illetve az internet vagy a mobilhálózat se hagyja az embert cserben a túlterheltség miatt.