A fejbőrt megvédi a téli sapka

Téli sapka

Az egészség mindig kulcsfontosságú, főleg amennyiben komolyan űz valamilyen sportot. Elég kellemetlen kihagyni egy-két hetet, mert annyira megfázott, hogy még az ágyból sem bír felkelni. Lehet, hogy mindez megelőzhető lett volna a téli sapka és a többi vastag kiegészítő hordásával. Tény, hogy a hideg időszakban könnyebb megfázni, azonban az intenzíven testmozgást végzőkre ez nyáron is érvényes.

Köztudott, hogy az edzés során az ember megizzad, mivel a szervezet hűteni próbálja a felmelegedett testet. A legtöbben gyors tusolással megoldják ezt a problémát, azonban a téli sapka még ebben az esetben is elengedhetetlen. Ha edzés után megmosta a haját, nem biztos, hogy a hajhagymák és a fejbőr teljesen megszáradt. 

A megfázás és a reuma ellen kiváló választás valamelyik kötött kiegészítő. Értelemszerűen a fejre a téli sapka szükséges, miután a hideg idő beköszöntött. A megfelelő és alapos öltözködéssel elkerülheti a megfázást, az óvatossággal és a vitaminokkal pedig az influenzát. Élvezze ki a tél mindenegyes pillanatát, természetesen csakis vastag ruhákban!