Friss csokrok a virágküldés Budapest szolgáltatásban

Friss csokrok a virágküldés Budapest szolgáltatásban

A friss virág sokáig megmarad
A friss virág sokáig megmarad

Egy elegáns csokor mindenkinek örömet okoz. Akár valamilyen alkalomról van szó, vagy egyszerűen csak figyelmességből szeretnénk valakit virággal megörvendeztetni a virágküldés Budapest mindig pontosan végzi a munkáját.

Ez azt jelenti, hogy a webáruházban leadott rendelés akár három órán belül már a címzettnél van. Ez sajnos nem vonatkozik a kisebb településekre történő szállításokra, hiszen itt valamivel több időre van szükségünk, hogy a címzettekhez érjünk.

Minden címzett, akinek a virágküldés Budapest szolgáltatásánál rendelnek virágcsokrot, a főváros területén a rendeléstől számított három órán belül minden esetben kézhez kapja a csokrát. A partner virágüzleteink közül, amelyikből Budapesten több is van, a címzetthez legközelebb eső üzletből szállítjuk a rendelést.

A webáruházunkban található összes csokor a vásárlók rendelkezésére áll. Ez azért lehetséges, mert a virágok többsége egész évben kapható. A virágküldés Budapest választékában a leggyakoribb virág a rózsa, a gerbera és a liliom.