Fujitsu partner hálózat Magyarországon

Fujitsu klíma
Fujitsu klíma

A Fujitsu berendezések gazdaságos üzemmódban működtethetőek. A klíma időzítővel van beépítve, így bármikor be lehet programozni, hogy magától elinduljon. Meleg indítása azonnal bekapcsolható, és percek alatt befűti a helyiséget. A klíma nem rendelkezik mozgásérzékelővel. A porszűrő penészálló bevonattal van ellátva.

Párátlanító üzemmódba is működtethető. A mennyezeti Fujitsu klíma fűtő- és hűtőteljesítménye 4-5 kW között mozog. Súlya eléri a harminc kilót. Hálózati áram igénye 230/150. Maximális fűtési mértéke 16-30 fok között mozog, míg hűtésnél 18-32 között. Zajszintje 51 dB. Méretei: 199x990x655 mm. Távirányítóval működtethető. Automatikus vált hűtés és fűtés között. Légterelésre is alkalmas. Áramkimaradás után a Fujitsu klíma automatikusan újraindul. Éjszakai üzemmódra is képes. Időzíteni is tudjuk. Szűrővel van ellátva, így csökkenti a por- és pollenszennyeződés mértékét. Ha a szűrőt ki kell cserélni, akkor a Fujitsu klíma automatikusan kijelzi azt. A Fujitsu klíma megvásárlása esetén vállaljuk annak a beszerelését is. Nincs átláthatatlan vállalási ár, pontatlan kivitelezés és be nem tartott határidő.

Megbízhatóságra számíthat. Az ország minden részén vannak partnereink, a Fujitsu partner hálózat részletesen ki van dolgozva. Mindenegyes egység ugyanolyan elvárásoknak megfelelően dolgozik, minőségileg és szakmailag is. A Fujitsu klíma beszerelése után elmagyarázzuk a helyes használatát is. A jó tanácsokat megfogadva meg lehet hosszabbítani a klíma működését. Térképes partner hálózatunk segítségével azonnal át lehet látni, hogy hol vannak kirendeltségeink.