nővér papucs

Gondoskodik a láb egészségéről a nővér papucs

A webshopunkban elismert gyártók modern orvosi lábbelijeit vásárolhatod meg, ahol a sportos és a klasszikus stílus is képviselteti magát. Az orvosi lábbelik között a nővér papucs is megtalálható, ami megfelel az egészségügyi intézményekben dolgozók igényeinek.

Könnyű, kényelmes, csúszásmentes talppal rendelkezik és maximális higiéniát biztosít a hosszú munkaórák alatt is. Egy olyan munkakörben, ahol a dolgozók a nap nagy részét állva töltik, a kényelmes nővér papucs kulcsfontosságú. A webáruházunkban számos érdekes mintázatú és színű női lábbelit vonultatunk fel az ápolónők, de akár a gyógyfürdőkben vagy a szépségszalonokban dolgozóknak is. Az egyes modellek speciális ortopéd talpbetéttel is fel vannak szerelve, ami hatékonyan megakadályozza a láb túlzott fáradtságát a hosszú ideig tartó állás során.

A nővér papucsokat olyan személyeknek tervezték, akik nemcsak az egészségügyi ágazatban dolgoznak, mint az ápolók, az orvosok vagy a fizioterapeuták, hanem más, a betegek állapotának javításával kapcsolatos ágazatokban is.