holt-tengeri só

Holt-tengeri só az egészségért és szépségért

Már az ókori nők is megtettek mindent azért, hogy a szépségüket sokáig megőrizhessék. Ezért is volt a holt-tengeri só a híresen szép Kleopátra királynő egyik fegyvere, a gyönyörű bőr érdekében. Ez azóta sem változott, hogy a nők a szép bőrért hajlandóak sok mindent bevállalni, azonban ők sokkal könnyebben hozzájuthatnak ehhez a kincshez, mint az ókorban élt hölgyek.

Az AHAVA kozmetikumok egyik szerves alapja a Holt-tengerből kinyert só. Az orvosi és kozmetikai célokra egyaránt alkalmazott holt-tengeri só 26 ásványi anyag és nyomelem természetes keveréke, aktiválja a sejtek anyagcseréjét és javítja a bőr mikro-keringését.

A bőrt gyógyítja, nyugtatja, ápolja és táplálja, mellékhatások nélkül. Holt-tengeri só jelen van számos AHAVA termékben, mint a krémekben, szappanokban, bőrradírokban, fürdőkristályokban. A koncentrált formában kapható folyékony só kiválóan ellazítja, nyugtatja a fájó, feszült izmokat, puhítja, hidratálja és regenerálja a bőrt. Megrendelhetőek az ahavashop.hu webáruházból!