karos kávégép

Karos kávégép kiváló funkciókkal

Az eszpresszó kávék kedvelői nyilvánvalóan olyan kávéfőzőket keresnek, amelyekkel ezt profi szinten készíthetik el maguknak. Számukra ideális választás a Gaggia Classic 2018-RI9840/11 karos kávégép, ami ízgazdag eszpresszóval ajándékozza meg a tulajdonosát.

A készülék professzionális kialakítású, krómozott réz karral van ellátva, illetve nagynyomású vízpumpával. A gőzölő csővel különleges, tejhabos italokat varázsolhatunk a csészénkbe, kezdve a kapucsínótól egészen a macchiato-ig. Ez a karos kávégép megvásárolható a kavegepwebshop.hu webes üzlet kínálatából. Használatával egyszerre akár 2 adag kávét is készíthetünk egyszerre, a fekete hosszúságát pedig manuálisan, tetszés szerint állíthatjuk be.

Számtalan hasznos funkciója van, amelyeknek leírását a weboldalon, a termék mellett olvashatjuk. Bár a készüléknek megvan az ára, mégis megéri a befektetést, hiszen ez a gépezet mindennap megörvendeztethet bennünket ízletes, forró feketével. A Gaggia Classic 2018-RI9840/11 karos kávégép ára a webshopban 149 900 Ft.