Dyson Supersonic

Hatékony és gyengéd a Dyson Supersonic

A mesterfodrászok többsége is erre a márkára esküszik, hiszen a hajszárítást egy teljesen új szintre emeli. Ezt túlnyomó részt a különleges alakjának köszönheti. Sok gyártó próbálta már kecsesebbé varázsolni a hajszárítókat, több-kevesebb sikerrel. Gyakran ez a teljesítmény vagy a hatékonyság kárára ment.

A Dyson Supersonic viszont már első ránézésre is egyedinek számít, hiszen szakít a hagyományos vonalvezetéssel. Kisebb, elegánsabb, ezáltal könnyebben kezelhető, miközben rendkívül hatékony.

Többféle fej közül válogathatunk, amelyekkel a formázás és a szárítás egyaránt lehetséges. Kíméli a hajszálakat, nem tesz kárt a szerkezetükben. Olykor a probléma nem az adott hajfestékkel van, hanem megtörténhet, hogy a hajszárítónk tehet arról, amiért szárazzá és töredezetté válik a hajkoronánk.

A Dyson Supersonic viszont pont azt teszi, amire tervezték, sem többet, sem kevesebbet, vagyis formáz és szárít, de még csak véletlenül sem roncsol. Most már bárki mesterfodrásznak érezheti magát egy Dyson Supersonic boldog tulajdonosaként.