Impregnáló spray a foltok ellen

Impregnáló spray a foltok ellen

Impregnáló spray
Impregnáló spray

Sokszor jelent problémát, hogy bizonyos anyagokba mélyen beleivódik a szennyeződés. Egy munkaruha például gyakran kerülhet használatra nedves körülmények között is. Felmerülhet bennünk a kérdés, hogy nem tudjuk-e valamivel ellenállóbbá tenni a szöveteket? Van megoldás, és nem is kerül sok időbe. Az impregnáló spray kifejezetten arra lett tervezve, hogy taszítsa a nem kívánt foltokat.

Kávé, tea, kóla, vörösbor, zsírok, mind olyanok anyagok, amelyek csúnya és maradandó látványt hozhatnak létre. Ennek mától vége. Csupán néhány fújás és máris hosszú időre mellőzhetjük a mosógépet. Az impregnáló spray nemcsak a ruhák esetében lehet hasznunkra, hanem az esernyők védelmét is szolgálhatja.

Ilyenkor a tisztítás teljesen automatikus, és a víz mellett, még a por sem ragad hozzá a felülethez. Mindenképpen megér egy próbát a termék, és amennyiben elnyeri a tetszésünket, akkor a mindennapokban nagy hasznát fogjuk venni. Az impregnáló spray pár ezer forintba kerül mindössze és felülettől függően, sokáig kitarthat egy doboz.