műgyantapadló

Ipari padozat különleges anyagból

Az előnyök egyértelműek, hogyha összevetjük a betonpadlózattal, ami ennek ellenére még mindig széles körben elterjedt megoldásnak számít. A mugyantapadlo.hu több mint másfél évtizedes tapasztalattal rendelkezik a műgyanta bevonatú padlózatok kivitelezése terén.

A beton világszerte a legnépszerűbb építőanyag. Viszont vannak olyan hátrányai, amitől a műgyantapadló jobb megoldásnak számít bizonyos területeken. Például nagyon rossz a fagyállósága.

Könnyen magába szívja a nedvességet, ami bontja és roncsolja a szerkezetét, kiváltképp fagypont alatti hőmérséklet esetén. Még a legújabb kivitel esetén is, de állandóan porzik, ami megengedhetetlen például az élelmiszer- vagy a gyógyszeriparban, laboratóriumi körülmények között. A mugyantapadlo.hu hézagmentes, vízzáró és nagy teherbírású felületek készítésével foglalkozik.

Az ezzel a technológiával készült padlózat tisztítása is sokkal egyszerűbb, mint hagyományos esetben. Még az olyan makacs szennyeződések is könnyedén eltávolíthatóak, mint az olajfoltok, amelyek a betonon végleges nyomot hagyhatnak.