kabinbőrönd

Erre figyeljünk a kabinbőrönd vásárlásánál!

2020-ban lényegesen nehezebbé vált az utazás, azonban sokan még így is kimerészkednek az országból. Legyen szó nyaralásról vagy üzleti útról, a kabinbőrönd mindig a szolgálatunkra lesz. Egyre gyakrabban fordul elő, hogy a magyarok inkább külföldi hazát választanak magunknak, azonban a munkájuk vagy az otthon maradt család miatt előbb-utóbb haza kell látogatniuk.

Ilyenkor nem a hosszú útra kell felkészülniük, hanem inkább az ügyintézésre és a rokonlátogatásokra. Ezekben az esetekben nincs szükség hatalmas bőröndre, mivel olyan táskával is lehet utazni, amit be lehet tenni a repülőgépen az ülés alá.

Ez nemcsak kényelmes, hanem ingyenes is, ráadásul sokkal könnyebben lehet majd mozogni vele. A kabinbőrönd bele kell férjen a reptereken kihelyezett vaskosarakba és általában egy adott súlyt sem léphet túl. Hiába választottunk kisméretű táskát, ha telepakoltuk könyvekkel, mert akkor fizetnünk kell érte. Ahhoz, hogy tisztában legyünk az elfogadott dimenzióval, keressük fel a légitársaság honlapját!