benton

Ismerje meg a Benton termékeit!

Egyre többen hisznek a természetes bőrápolásban és igyekeznek mellőzni a mesterséges anyagok használatát. A Benton egy igen feltörekvő koreai márka a kozmetikai piacon, aminek termékei egyre több nőt győznek meg világszerte.

Bizonyára már mindenki tapasztalta, hogy bizonyos bőrprobléma esetén alkalmazott mesterséges alapanyagú kozmetikumok csak súlyosbítják a helyzetet. Az agresszív kémiai anyagok ugyanis a bőrt kiszárítják, irritálják, így ha meg is szüntetik az egyik problémát, teret adnak a másiknak. A Benton cég egyik alapítója elsősorban saját részre igyekezett megfelelő bőrápolási termékeket kifejleszteni, így a különböző krémeket, arclemosókat egyenesen a saját bőrén tesztelte. A Benton hisz abban, hogy a bőrt természetes hatóanyagokkal lehet a legjobban gyógyítani és ápolni.

A termékek olyan hozzávalókat tartalmaznak, mint a csiganyálka, méhméreg és a fermentált összetevők. A márka sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy már a legtöbb európai országban a legnépszerűbb koreai kozmetikumok között szerepel.