Calvados

Ízletes gyümölcspárlat a Calvados

Az alkoholt kedvelő személyek nagy kedvencét képezik a gyümölcspárlatok, hiszen ezek rendelkeznek a megfelelő alkoholtartalommal ahhoz, hogy remek búfelejtők legyenek. Egyik ilyen nagyon jó itóka a Calvados, ami tradicionálisan normandiai almaborból, érleléssel készül. De csak és kizárólag akkor viselheti borpárlat ezt a nevet, ha Calvados környékéről származik, valamint minden a gyártásával kapcsolatos előírásnak megfelel.

A hagyományos értékeket felvonultató gyártókat így védi az eredetvédelem. Az ital jellemzőit az almának a cukor- és savtartalma határolja be. Finom íz-világa nagyon sokak kedvence, így rengetegen fogyasztják ezt a szeszesitalt.

Az Ön otthoni bárszekrényéből sem hiányozhat a Calvados, ezért tanácsos felkeresnie a diszkontital.hu webshopot, ahol sokféle termék közül választhatja ki azt, amelyik a legjobban tetszik. Viszonylag kedvező áron juthat hozzá, így a vásárlás nem terheli különösebben meg a családi kasszát. Ugyanakkor érdekes finomsággal kínálhatja meg a vendégeit, barátait, amikor meglátogatják Önt.