André ágykeret

Modern stílusú André ágykeret

Sajnos, nagyon sok franciaágy mellé külön kell megvásárolni az éjjeliszekrényeket, ami igen kellemetlen dolog, mert nem biztos, hogy kapunk megfelelő formájút vagy színűt. Ezt a bosszúságot elkerülheti, ha az André ágykeret beszerzése mellett dönt, amit megvásárolhat a butornap.hu webáruház kínálatából.

A modern stílusú bútorzat ugyanis minden igényt kielégít. Ágyráccsal, 2 darab éjjeliszekrénnyel és süllyesztett tükörrel a háttámláján készül. Az internetes bútorüzletben vehető hozzá matrac és ágyneműtartó is, így a paplanok, párnák tárolása szintén meg lesz oldva. Több színben vásárolható meg, a gyártók ezzel is próbáltak minden leendő vevő kedvében járni.

A weboldalon megtekintheti a modellt, a méreteket, a színeket, megismerheti a termék jellemzőit és ha megtetszik, akkor pár kattintással meg is rendelheti. Egy komfortos ágy mindenképpen kell a hálószobába és az André ágykeret ennek az alapját képezheti. Kitűnő áron lehet hozzájutni ehhez az ágykerethez, aminek a várható szállítási ideje 1 hét.