dd step belső talphossz

Keresse a DD Step belső talphosszt a termékeink leírásában!

A gyermek cipőjének kiválasztása nem könnyű feladat. Sokan nem szeretik a fárasztó bevásárlásokat és még kevésbé, ha a szüleik arra kényszerítik őket, hogy új cipőket vagy csizmákat próbáljanak fel. Ha a cipőboltba tett látogatás valószínűleg felháborodást és hisztériát okozna, ott az online vásárlás.

Ma már számos olyan online áruház van, ahol a termékek mellett, fel van tüntetve a DD Step belső talphossz is. Ez lehetővé teszi, hogy cipőt rendeljen a gyermekének, közvetlenül az otthonába történő kiszállítással. Hogyan csinálja ezt helyesen? Próbáljuk meg a továbbiakban kideríteni! Sok szülő vásárol nagyobb lábbelit. Természetesen a cipőnek tartalmaznia kell egy kis rést, de ez nem azért szükséges, hogy pénzt takarítson meg, hanem azért, hogy ne szorítsa a gyermek lábát néhány hét után.

A tartalékot a DD Step belső talphossz határozza meg. Erre a pár milliméteres résre azért van szükség, hogy a lábfej ne kezdjen deformálódni, amikor elrugaszkodik a talajfelszíntől. A DD Step belső talphossz ismeretében sokkal könnyebb tökéletesen illeszkedő lábbelit vásárolni.