kerti szerszámok

Kerti szerszámok a tökéletes udvarhoz

A szabadban töltött értékes idő, legyen az séta, olvasás vagy éppen munka, mindenképpen pozitív hatással van az egészségügyi és a mentális állapotunkra egyaránt. A tökéletes udvar megteremtéséhez pedig elengedhetetlenek az olyan alapvető kerti szerszámok, mint az ásó, a fűnyíró, esetleg a metszőolló.

Sokan megelégednek az alacsonyabb minőségű termékekkel, azonban minél nívósabb darabokat választunk, annál könnyebb és gyorsabb lehet a munka. A hagyományos példányok mellett viszont már bőven találhatunk elektromosan működő kerti szerszámokat, amelyek az egyszerűségre rátesznek még egy lapáttal. Kimondottan ajánljuk a Felco 811D+ metszőollót, ami egy hatalmas akkumulátorral lett felszerelve, a hosszantartó munkavégzés érdekében.

A szerszám remekül használható szőlő és gyümölcsfa metszéséhez. A két különböző, az ívelt és egyenes vágófej pedig multifunkcionálissá teszi a szerkezetet. Amennyiben Önnek is felkeltették az érdeklődését az elektromos kerti szerszámok, tekintse meg a parasztplaza.hu kínálatát!