Baba játékok

Könnyen tisztítható baba játékok

A gyerekek imádnak játszani, bárhol és bármivel, ami felkelti az érdeklődésüket, képesek elszórakozni hosszú órákig is. Kisebb korukban a baba játékok közül kell választani számukra, amelyek kiválóan fejlesztik a veleszületett képességeiket. Eleinte a különböző csörgők, rágókák kötik le a figyelmüket, majd a készségfejlesztő darabok, a plüssök, a zenélő hangot adó gépezetek stb. Nagyon fontos, hogy a baba játékok könnyen tisztíthatóak, fertőtleníthetőek legyenek, amilyen például a szivacs puzzle.

A kedves kis állatfigurákat sok pici szereti, hiszen cicát, kutyust, nyuszit, malacot, tyúkot, kacsát láthatnak a nagyszüleiknél is, de sajátjuk szintén lehet a baba játékok révén. Ezeket a gyermekjátékokat könnyen meg lehet rendelni a jatekwebshop.eu internetes üzletből. A kínálatban szereplő úszó zöld kacsabarát kedvenc társa lehet a csöppségnek az esti fürdések vagy strandolások idején. Már 3 hónapos kortól ajánlott úgy a kislányoknak, mint a kisfiúknak. Egy ilyen játszótárs a baba játékok közül és a fürdés igazi izgalom, véget nem érő szórakozás lesz, az anyuka pedig alig tudja majd kivenni a vidáman pancsoló csemetéjét a vízből. Viszont nemcsak kacsával lubickolhat együtt a kicsi, hanem krokodillal, papagájjal, elefánttal, tigrissel is, ezek a figurák a spriccelő dzsungel állatok készletben fedezhetőek fel. De a választékban szerepelnek egyéb baba játékok is. Amikor a csöppség megteszi első totyogó lépteit, onnantól kezdve nincs többé megállás, ekkor válnak nagy kedvenceikké a különféle húzható, tologatható figurák.

Nagyon aranyos a zenélő bébi hernyó, ami élénk színeivel megragadja a gyermek figyelmét, de a hangokat és fényeket kiadó tologatható teknőc rövid idő alatt igaz barátjává válik. Továbbá a gyerkőcök képességeinek fejlesztéséhez optimális választás még az ötféle készségfejlesztő résszel ellátott, a webáruház baba játékok kategóriájában megtalálható fakocka. Remek mókát kínál az apróságoknak a készletből a vakond fa kalapácsjáték is, bár ezt nem biztos, hogy a szülők is díjazzák. Kedves baba játékok nagy választékát találja a webshopban.