fog implantátum

Néhány szóban a fog implantátumról

Nem túlzunk, ha kijelentjük, aki gyerekként utált a fogorvoshoz menni, az felnőttként sem lesz elragadtatva az szájsebészeti eljárás ötletétől. Pedig, ha fáj a fogunk, esetleg a fog implantátum beültetése is terítékre kerül, nem halogathatjuk a végtelenségig a beavatkozást.

Sajnos, itt már nemcsak az esztétikai értékek forognak kockán, de az egészségünket is veszélyeztetjük, ha nem ejtjük meg minél hamarabb azt a bizonyos vizitet. Azoknak, akiket már a szájsebészet puszta gondolatára is rettegés fog el, jó hírünk van, ugyanis manapság már nem olyan kényelmetlen „végigszenvedni” a kezelést, mint néhány évvel ezelőtt.

A modern kor nagyszerű technológiája számos vívmánnyal örvendezteti meg az emberiséget, aminek egyike a fájdalommentes fog implantátum beültetés. Az úgynevezett BEMER mágnesterápia a gyógyulási folyamatokkal járó kínzó tüneteket is hatékonyan csillapítja, sőt, gyorsítja is. Ne húzzuk-halasszuk az időpontfoglalást, hiszen amint azt a fenti példa is remekül mutatja, nincs mitől félnünk!