kutya hordozó táska

Kutya hordozó táska az apró kedvenceknek

A kölyök és kisebb testű kutyusok nemcsak nagyon cukik, hanem könnyen ölbe is kaphatóak. Persze az ölünkben vagy hónaljunk alatt nem túl célszerű szállítani őket, erre a legjobb eszköz a kutya hordozó táska. A kisebb méretű vagy fiatal állatok egy hosszú séta során gyorsan elfáradnak és már nincs kedvük tovább kutyagolni. Inkább aludnának egy jót.

Nem kell lemondani a hosszabb kutyás sétákról vagy túrázásokról, ha van nálunk egy jó kis táska, amiben a kedvencünk elfér. Hogy erre bármilyen táska tökéletesen megfelelő lenne? Nos, a kutya hordozó táska mindenképpen rendelkezik pár olyan tulajdonsággal, amivel az átlagos fajták nem.

Ez ugyanis ellenáll a kaparásnak, víznek, a különféle szennyeződéseknek. A kutya hordozó táskához rögzíthető az állat nyakörve. Na és a kényelemről még nem is beszéltünk. A szivaccsal bélelt hordozóban még a legkényesebb kutyus is komfortosan és biztonságban érzi magát. Itt nyugodtan nézelődhet, de akár pihenhet is. A petsker.hu webshopban kapható táskák roppant divatosak.