strandpapucs

Strandpapucs az egész családnak

Amikor a család nyaralni készül, sok mindent be kell szerezni, ruházatot, lábbelit egyaránt. Nem hiányozhat a felszerelés közül a strandpapucs sem, hiszen ez egy olyan kiegészítő, aminek a használatára mindennap szükség van. A família minden tagjának be lehet szerezni a papucsokat az utazunkshop.hu webáruházból, aminek kínálatában sokféle modell megtalálható.

A kislányoknak ajánlott kényelmes strandpapucs egyik fazonja például a Mancs őrjárat szereplőinek fényképével van díszítve, ezért a kicsi már első pillantásra a szívébe zárja. Uszodába, strandra és fürdőszobai használatra egyaránt praktikus, alapanyagának köszönhetően pedig nem csúszik, tehát biztonságos vizes környezetben is.

Rendkívül könnyű és jól szellőzik, mivel habosított gumiból készült. Fiúcskáknak a Disney Verdák képeivel ellátott modell lehet az ideális választás. Kétféle színben kapható, kékben és lilában. A népszerű mozi rajongóinak kifejezetten ajánlott. De a szülők is találnak maguknak megfelelő strandpapucsot a kínálatban.