balatoni szállás kutyával

Kutyás strand – avagy balatoni szállás kutyával

Manapság már nem ritka, hogy négylábú kedvenceinket beengedjük a házba, a lakásba, ahol bizony gyakran olyan felségterületeket is átengedünk nekik, mint a fotel, a kanapé, az ágy.

Így nem kérdés, hogy a nyaralásra is muszáj velünk jönniük, azonban a balatoni szállás kutyával kissé leszűkítheti a lehetőségeinket. Azonban a Sunset Resortban még a négylábú barátunkkal is találhatunk igazán minőségi, tökéletes luxusszobát.

A sunsetresort.hu weboldalon már jócskán válogathatunk a különféle apartmanok között, emellett pedig hatalmas előny, hogy a Fonyódon megtalálható programokról is értesülhetünk.

Ilyen például a Kutya paradicsom, ami a Balatonpart egyik közkedvelt kutyás strandja. A homokos partszakaszon hatalmas fák húzódnak, így a kiadós fürdőzés után lehetőségünk nyílik pihenni egyet az árnyékban. Emellett pedig számos büfékocsit is találhatunk, amelyek már nemcsak a gazdikra, hanem kis barátaikra is figyelnek. Így már Önnek is gyerekjátéknak tűnik a nyaralásra készülődés, mert a balatoni szállás kutyával megkönnyíti.