női sporttáska

Női sporttáska kitűnő gyártótól

Szerencsére, manapság egyre több hölgy kezdett edzésekre járni. Van, aki fogyókúra céljából, mások pedig az egészségük és fittségük megtartása érdekében. Bárhogyan is, egy női sporttáska mindenképpen kéznél kell legyen, hogy bele tudják pakolni a sportoláshoz szükséges kellékeket. A kiváló márka, az Adidas számtalan terméket dobott piacra, amelyek erre a célra tökéletesen megfelelnek.

A taskagaleria.hu webáruházban kapható CVRT 3S DUF M Adidas női sporttáska nagyon jó választás, élénk színével igazán nőies darab. Erős vászonanyagból készült, ami biztosítja a különleges tartósságát és időtállóságát. Az edzéshez szükséges holmik kényelmesen elférnek benne, hiszen nagy fakkal, az egyik oldalán kívül lapos cipzáras, a másikon pedig nagyobb cipőtartó zsebbel van felszerelve.

Ez a női sporttáska jelenleg 20%-os internetes kedvezménnyel vásárolható meg. Így mindössze 10 712 Ft az ára, ráadásul a házhozszállítása sem kerül pénzbe, mivel 10 000 Ft feletti összegnél ez díjtalan. A női sporttáska 1-2 munkanap alatt megérkezik a megadott címre.