Imodium Instant

Legyen nálunk Imodium Instant!

Különböző okoknál fogva, egyeseknél gyakran előfordul hasmenés, ami rendkívül kellemetlen, főleg ha éppen nem tartózkodik otthonában az érintett. De itt van az Imodium Instant, ami víz nélkül is bevehető, tehát bárhol bekaphatunk belőle egyet. Ebből már egyetlen adag megszüntetheti a hasmenést, akár 1 órán belül.

Azok, akik erre a problémára hajlamosak, jól teszik, ha mindig tartanak maguknál Imodium Instant tablettát, ami 12 darabos kiszerelésben, vény nélkül kapható a gyógyszertárakban. A kellemetlen helyzeteket ezzel el lehet kerülni, hiszen utazáskor, munkahelyen vagy fontos családi, baráti összejövetelen senki nem szeretne a szükségesnél tovább a mellékhelyiségben tartózkodni.

Nagyon kedvező anyagi feltételekkel szerezhető be ez a tabletta, viszont a hatása bizonyos esetekben megfizethetetlen. Részletes leírás is szerepel az Imodium Instant tabletta mellett az agnespatika.hu weboldalon. Célszerű tájékozódni, mielőtt bevenné az elsőt, pláne akkor, ha még soha nem használta ezt a gyógyszert.