védőszemüveg

Változatos kialakítású védőszemüveg típusok

A munkahelyi fejvédelem nemcsak a védősisakok használatát jelenti, hanem az adott területnek megfelelő szemüvegét is. Nem csupán egy kötelező kiegészítő a védőszemüveg, hanem az a bizonyos eszköz, ami a lehető legjobb védelmet nyújtja a szemnek.

Elég egy felcsapódó vasdarab vagy szikra és máris megtörtént a baj. A por, szennyeződések szintén kárt tehetnek a szemekben, ezért érdemes körültekintően választani a szemüvegek közül. A gyártók minden igénynek megfelelő termékeket bocsátanak a felhasználók rendelkezésére, ezért még a szemre legveszélyesebb munkakörökhöz is vannak megfelelő változatok. Az enante.hu webáruházban kapható védőszemüveg gumipánttal a teljes biztonságért, aerodinamikus formával, torzításmentes kivitelben vagy vegyszerálló kialakításban.

A felhozatal minden terméke a legkorszerűbb anyagok használatával, precíz tervezéssel és gyártással készül. A védőszemüveg típusok kényelmesek, könnyűek, akár egész nap kellemes viseletet biztosítanak. A dizájnos, modern külső szintén az itt kapható termékek mellett szól.