A markáns ízű abszint

Az egyedülálló abszint

Az italkülönlegességek fogyasztásának megvan a maga ideje, hiszen akadnak olyan kivételes alkalmak szép számmal, amit érdemes, sőt, kötelező, méltó módon megünnepelni. Az abszint azok közé az egyedi italok közé tartozik, amelyeknek rendkívül karakteres és markáns az íze.

A szóban forgó égetett szesznek viszonylag magas az alkoholtartalma, 45-75% között mozog ez az arány. Különleges, semmihez sem hasonlítható ízvilágát az ánizstól, édesköménytől és a fehér ürömfűtől kölcsönözte. Bár erős és karakteres aromájú fűszerek jellemzik az abszintot, az mégis mentes a kellemtelen keserű utóíztől.

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, így az általános hiedelem, miszerint az abszint a likőrök közé tartozik, téves, hiszen valójában a párlatok csoportját erősíti. Az abszint nem tartozik az olcsó kategóriájú termékek közé, így sajnos sokan hamisítják, viszont abban az esetben, ha a weboldalunkról rendeli meg, teljesen biztos lehet abban, hogy minőségi és eredeti italhoz jut majd hozzá. Keresse fel hát a diszkontital.hu weboldalt és vásároljon bizalommal!