Az arcszesz csodát művel!

Minőségi arcszesz

Előbb-utóbb minden férfi életébe eljön a borotválkozás pillanata. A tapasztaltabbak már tudják, hogy miféle borotvát és habot kell vásárolni, a fiatalok pedig kitapasztalják, hogy melyik kozmetikumok felelnek meg a bőrtípusuknak. Az egyik elengedhetetlen kellék az arcszesz, amit még a nők is kedvelnek, hiszen a használata után a párjuk arcának remek illata van.

A borotválkozás során nemcsak a szakálltól szabadulnak meg a férfiak, ugyanis a penge a legfelső bőrréteget is eltávolítja. Ezáltal az arc ki van téve a baktériumoknak, de az arcszesz összehúzza a bőr pórusait és egyben fertőtleníti is. Ezáltal megakadályozza az esetleges fertőződést.

Néhány esetben ennek a terméknek a használata kiszárítja a bőrt, ezért egyesek még krémmel is bekenik utána. Mivel a termék mélyen felszívódik, javítja a vérkeringést és egyúttal megelőzi a zsíros hatást. Az arcszesz megnyitja az eltömődött pórusokat, ezáltal könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket. Lényegében véve az egész arcbőrt fertőtleníti, mindemellett pedig rugalmassá és simává is teszi.