polikarbonát

Miért előnyös a polikarbonát?

A lakásunk hőszigetelését többféle módon lehet javítani. Egy, a beltérhez közvetlenül csatlakozó télikert, előszoba sokat tud pluszban jelenteni. A falfelületet védő terasz ugyanúgy hasznos lehet. Ezek kiképzésében a polikarbonát hatékony alapanyagnak minősül. A cél ugyanis a Nap melegének beengedésé, minél nagyobb mértékben.

Hasonlóan az üveghez, ugyanúgy működik a műanyag komponens. A sugárzás behatol rajta, de kifelé már nehezebben távozik, a réteges kialakítás miatt. A barázdált belső rész kiváló szigetelést biztosít. A polikarbonát tetők, oldalfalak létrehozására is megfelel. A leghosszabban, műanyag keretbe foglalva tart ki. A speciális ultraviola sugárzás elleni védelemnek hála, az éllatartama megnövelt.

Egyszerű vele dolgozni, mert könnyű és a vágása sem fog semmilyen gondot okozni. A polikarbonát remek befektetés, ami sokszorosan visszahozza az árát. Eltérő vastagságokban, többnyire átlátszó, de csökkentett fényáteresztó kivitelben, bizonyos méretekben kapható. Ha teraszépítésre kerül a sor, akkor érdemes számolni a benne található potenciállal.