Miért érdemes a V-TAC mellett dönteni?

Miért érdemes a V-TAC mellett dönteni?

V-TAC

Ha az otthonát, lakását vagy irodáját környezettudatos világítással szeretné ellátni, tegye az megfelelő LED-ek segítségével. V-TAC széleskörű kínálatában megtalálhatja mindenki azt, amit keres. Ez a gyártó szerény indulása ellenére, mára már 5 kontinens több mint 70 országában jelen van.

Ha az egész lakás LED világítással lesz ellátva 70-90% megtakarítás érhető el. A cég egyik rendkívül fontos alappillére az innováció. 2007-ben jött létre ez a márka és folyamatosan arra törekedett, hogy növekvő birodalmában bővítse a kiváló minőséget és a nagyszerű szolgáltatást.

A V-TAC termékek használatának köszönhetően, sok előny mutatkozik a felhasználói, illetve a környezetvédelem területén egyaránt. A termékek átlagosan 20 ezer üzemórát működnek, ennek köszönhetően, a környezetvédelem területén is innovációt jelent a használatuk.

Elismerésre méltó teljesítmény a gyártóktól, hogy néhány termék megkapta az UL minőséget, amivel más márka nem rendelkezik. Folyamatosan bővül, kis- és nagykereskedelmi hálózatának köszönheti a sikerességét.