Miért is elengedhetetlen a Salgó polc saroklemez?

Miért is elengedhetetlen a Salgó polc saroklemez?

Salgó polc saroklemez

A rutinosabb szakemberek tudják, főleg a raktárakban tevékenykedő szerelők, hogy a modern Salgó termékcsalád mindig is arra törekedett, hogy a legprofibb termékekkel lássa el a klienseket, akik csakis erre alapoznak. A nívó mindenképp vonatkozik a Salgó polc saroklemez termékre is. Ezen tárolók sarkain beszerelt, háromszög alakú merevítő lemez kap helyet.

Ezt sokan csak a már említett Salgó polc saroklemez néven ismerik. Miért annyira fontos ez, és miért nem szabad ezeket egyszer sem kifelejteni? Nem titok, hogy a Salgó polc saroklemez adja a teljes polcrendszer stabilitását és kifogástalan állóképességét. Vannak persze olyanok, akik mindenen spórolni akarnak, és még akkor sem választják ezt a tartozékot, amikor a forgalmazó direkt felhívja a figyelmet ezeknek a lényeges adottságára.

A Salgó polc saroklemez hiányában a teljes tárolóeszköz pillanatok alatt eldőlhet, megrepedhet vagy széttörhet, ha nagyobb súly kerül rá. Ezt pedig mindenki szeretné elkerülni, mert ezáltal az értékes termékek, amik a tároló kelléken voltak, biztosan megsérülnek.