buborékos boríték

“Mikor előnyös a buborékos boríték? “

Amennyiben küldtünk már valamit postán, esetleg futárszolgálatot igénybe véve, tudjuk jól, hogy néha igazán viszontagságos, körülményes módon jut el a csomag a címzetthez. Éppen ezért fejlesztettek ki olyan remek találmányokat a kompetensek, mint amilyen a buborékos boríték. Sajnos minden esetben a feladó felelőssége, hogy olyan csomagolást válasszunk a küldeménynek, ami jól bírja a megpróbáltatásokat.

Ezekből pedig van elég, hiszen számtalan raktárban, logisztikai központban megfordulhat egy küldemény, amíg a címzett végre a kezébe veheti. A már említett boríték tulajdonképpen a közönséges verziónak a továbbfejlesztése, hiszen kívülről megegyezik egy átlagos levéllel, viszont belül ki van párnázva.

Ezáltal sokkal nagyobb biztonságban van a tartalom, mégpedig több szempontból is. Egyrészt a törésállóságát tekintve, másrészt a nedvesség sem tud olyan könnyen bejutni, így ez egyfajta garancia arra, hogy ép maradjon a küldemény. A buborékos boríték nagyszerű találmány. Mindenképpen próbáljuk ki, ha tehetjük!