egyszerhasználatos kesztyű

Milyen anyagból készül az egyszerhasználatos kesztyű?

A termék az egészségügyben és az iparban jut fontos szerephez. Az egyszerhasználatos kesztyű kiválóan illeszkedik a kézfejre. Védelmi szerepet tölt be a különféle szennyeződésekkel és fertőzésekkel szemben. A klinikákon használt darabok meg kell feleljenek az EN szabványnak. Számos tesztet végeznek, hogy minden fizikai tulajdonságnak megfeleljenek.

A be nem vizsgált változatok egyáltalán nem minősíthetőek orvosi felhasználásra. Az egyszerhasználatos kesztyű latexből, vinylből vagy nitrilből készül. A latex egyes esetekben allergiát válthat ki az érzékenyebb emberek körében. A vinyl alapja a PVC, amit más anyagokkal kombinálnak. Nagyon rugalmas, így igénybe vehető a mindennapi tevékenységekhez.

A nitril szintetikus gumiból készül. Az alkalmazása biztonságos, hiszen nem vált ki irritációt. Erős és vastag, aminek köszönhetően a rendelőkben dolgozó szakemberek állandóan viselik. Az egyszerhasználatos kesztyű kisebb és nagyobb kiszerelésben egyaránt megvásárolható. Ez nagyszerű opció, hiszen mindenki a kellő mennyiséget szerezheti be.