barber shop

Mit szólnál egy italhoz ebben a barber shopban?

Annak ellenére, hogy a nyár eleje eléggé hűvösre és nedvesre sikerült, annak végét már igazi forróság jellemzi. Éppen ezért figyelni kell a kellő mennyiségű folyadékbevitelre. Vannak olyan szolgáltatók, akik erre külön is figyelnek. A nyári melegben különösen jól esik, amikor egy barber shop így kedveskedik.

Azaz nem csak profi szolgáltatást nyújt az ügyfeleinek, hanem lehetőséget biztosít egy jó kis whisky vagy egy hideg sör legurítására, annak függvényében, hogy ki, melyiket kedveli. Mondjuk nem is véletlen, hogy ez így van, hiszen G-cutz Barber Shop kimondottan férfi vendégeket fogad, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy minden ügyfele férfias bánásmódban részesüljön. Mit jelent ez? Jelenti a tiszteletet, ami minden férfinek igénye. De megmutatkozik abban is, hogy az ügyfeleiket nem várakoztatják meg. A megbeszélt időpont betartására nagy hangsúlyt fektetnek. Ezt szolgálja az a rendszer, ami nem is olyan rég lett bevezetve, pontosabban, hogy online időpontfoglalást tesznek lehetővé.

Mivel előre leszögezett időpontokról van szó, ezért mindenki tudja, hogy mihez tartsa magát. Ahhoz, hogy minden rendben működjön, az időpontok betartásáért mindent megtesznek az itt dolgozó fiúk, de ugyanezt elvárják az ügyfeleiktől is. A fiúk munkája minőségében, fővárosi szinten is kiemelkedő. A barber shop online felületén megtekinthetők az eddigi munkák is, viszont ennél többet is nyújtanak.

Gyakran az ügyfelek látnak valahol egy frizurát vagy fazont valamilyen képen, esetleg reklámban, de nem tudják, hogy annak mi a pontos neve. Az online felületükön a különböző frizurák és fazonok képe mellett fel van tűntetve azok neve is, így az ügyfél kissé tájékozódhat ez ügyben. Végül, de nem utolsó sorban, a férfias bánásmód és a tisztelet megmutatkozik abban is, hogy itt minden, de minden azt a korszakot kelti életre, amikor a férfiaknak még volt tekintélye a családban, a társadalomban. Sőt, olyan férfiak előtt tiszteleg ez a hely, akiknek a „család” állt az első helyen. Az, aki ennek szeretne részese lenni, foglaljon időpontot a barber shop online felületén!