Minőségi Orijen kutyatápok kicsiknek és nagyoknak

Orijen kutyatáp saját gyárból

Amikor a szerető gazdi kutyatápot vagy eledelt készül vásárolni a kedvencének, érdemes olyat választania, ami a gyártó saját üzemében lett előállítva.

A Champion Petfoods az Orijen kutyatáp előállítója, az általa kifejlesztett termékeit már több mint negyed évszázada gyártja. Mivel a saját gyárukban készítik ezeket a tápokat, az alapanyagnak az előállítása és a gyártás minden folyamatát ellenőrzik. A halak kifogásától és a haszonállatok megfelelő tartásától kezdve, a húsok szállításán és feldolgozásán keresztül, egészen a minden részletre kiterjedő minőségellenőrzésig és csomagolásig.

Tehát az Orijen kutyatáp esetében a vásárlók 100%-ig tisztában vannak azzal, hogy honnan származik a kedvencük mindennapi eledele. Ez a cég nem gyártat más vállalkozásokkal kutyatápot.

Magas minőséget képvisel az Orijen kutyatáp, ráadásul nagyon ízletes is, minden négylábúnak hamar a kedvencévé válik, már abban a pillanatban, amint megkóstolta. Válasszon Ön is az Orijen kutyatáp fajták közül a szeretettel teli házőrzőjének a webtap.hu webáruházból!